Δράσεις

Η  κοπή  της   πίτας  μας  !

Ευτυχισμένο  το  νέο  έτος   2018    για  όλους  τους  μαθητές   και  τους  καθηγητές  μας .  Ελπίζουμε  ο  νέος  χρόνος   να  φέρει  τα  καλύτερα  στην  ζωή  όλων  μας  και  ξανά  επιτυχίες   στο  φροντιστήριο  μας .

 

 

Συμμετοχή στο Mαραθώνιο (Chalkida 4th Bridges Marathon) της πόλης μας

Ως άλλοι μαραθωνοδρόμοι………..

Η διεξαγωγή του 4ου Μαραθωνίου στη Χαλκίδα είναι γεγονός! Ο ‘’Μαραθώνιος Χαλκίδας’’ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά ,πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην πόλη μας! Ο σκοπός είναι ιερός! Τα φροντιστήρια ΑΛΦΑ με την ευαισθησία που τα διακρίνει στηρίζουν την υλοποίηση αυτού του σκοπού! Τρέχουμε όλοι, μαθητές και καθηγητές, στον Μαραθώνιο την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017,συμμετέχουμε σε μια μοναδική γιορτή! Ενώνουμε και εμείς τα χέρια μας και αφήνουμε την αγάπη να κόψει το νήμα!

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ

Την Πέμπτη 9/11/2017 το φροντιστήριο ΑΛΦΑ βραβεύτηκε από την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκίδας, για την εθελοντική προσφορά του στην ενίσχυση του έργου της Εταιρείας. Το φροντιστήριο μας θεωρεί χρέος του τη συνεισφορά του σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανθρωπισμού και δεσμεύεται να συνεχίσει στο δρόμο αυτό.